Да подкрепим Мая Манолова!

в България

Да подкрепим Мая Манолова!


Да подкрепим Мая Манолова, защото тя за нашият въздух и вода се бори, за нашите гори и язовири, говори за вдигане на стандарта и по-добри дни!

За балите с боклука само тя се осмелила да говори като не един завод за преработка на боклуци успя Мая да затвори. Като омбудсман на хиляди помогна заплати да получат и в битка с работодатели правата им да защити. Да подкрепим Мая Манолова, длъжни сме заради нас самите, защото тя за нас го прави, за нашата България, защото държави много, но родината ни е само една и за нея се бори тази жена.

Гражданска платформа „Изправи се.БГ“ млади и стари всеки е готов да се изправи! Да подкрепим Мая сега, защото друга като нея няма да тича от град в град, от село в село и да дава трибуна на обикновеният човек за проблема, да подкрепим Мая, защото само така даваме сила и на нея, и на справедливостта.

Винаги ще има утре, но от нас зависи какво ще е то като в него ще живеят нашите деца, в него е бъдещето на тази страна! От нас зависи и нашето действие или апатично бездействие да се изправим или позорно да замълчим! Ти избираш на коя страна да си – да се борим с мафията или да я оставим да ни победи. Да подкрепим Мая Манолова за едни по-добри и светли дни!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар