Депутатите се изплашиха от коронавируса, искат термокамери в Парламента

в България

В сградата на Народното събрание да бъдат монтирани термокамери, защото там се събират много хора.

Това предложи депутатът Валентин Касабов от НФСБ.

Той ще постави темата на обсъждане първо пред парламентарната си група днес и пред партньорите от ГЕРБ, а след това и пред Председателския съвет в сряда, пише „24 часа“.

Предстоят важни закони, ако ние спрем да работим, в държавата ще настъпи хаос. Монтирането на термокамерите няма да спре вируса, но все пак е превенция, защото на моменти посетителите в сградата на парламента са към 2000 души, обясни Касабов.

По предварителни данни една камера в ЕС струва 25 хиляди евро. В Китай са по-евтини – към 4400 без транспорт, но ще дойде след 1 месец, допълни депутатът.

Тези термокамери ще бъдат полезни и при следващи грипни епидемии. Можело да се монтират такива и в други големи учреждения.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар