Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качество на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят

в България

Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качество на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят На 10 ноември, като на 9 септември!

Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качеството на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят.

О, небеса! Банкянското политическо знамение осветява с атлантическа светлина тъмните балкански субекти и ги води по пътя на свободата и благоденствието към клуба на богатите държави. Каква низост!?

Според същото това нещо, което отдавна трябваше да е изгнило в някой затвор, коалицията на Стефан Янев Български възход били много перспективни за мандатоносители на новата управленска евроатлантическа хунта. Лично аз не мога да представя Румен Петков като евроатлантик, но очевидно Борисов може!

И себе си дори може да вижда както поиска. Не, че тия дивни екземпляри от така наречения Български възход не са новото прокси на ГЕРБ и ДПС, както едни други преди тях, но нейсе! Нищо ново под балканското слънце.

И като знам какви арогантни подлеци и престъпници са всички свързани с борисовото крадливо племе, не виждам на каква основа ще правят управленска коалиция тия гадове.

Да видим! Започва отстрела на дивите зайци.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар