Защо за ЕС тридневните протести в Беларус са по-важни от протестите в България?

в България

БЪЛГАРИЯ – ДЕВЕТА ГЛУХА В ЕС

В сряда лидерите на Европейската Комисия спешно се събират да обсъдят ситуацията в Беларус.

Там, както знаем, се проведоха редовни избори, резултатът от които обаче не изкефи еврогейските ни партньори. Видиш ли, в Беларус имало протести /от три дена, броено от днес назад/. И това явно притеснява ЕК.

Как пък се не притеснихте от продължилите ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ протести срещу корумпетата, които подкрепяте в България? Как не се притеснихте, че България е най-бедната и корумпирана страна-членка на ЕС и българите повече не искат да търпят това? Как не се притеснихте, че в европейска страна на съюза има протести срещу безобразната корупция и липса на върховенство на закона, а вие освен една декларация дори не обсъдихте въпроса?!?

Ето това са ни европейските съюзници. На които им харесва България да е колония, управлявана от корумпета, с които прекрасно могат да се разберат срещу размяната на някои блага. Те не искат втори Виктор Орбан. Нито някой, който ще отстоява националните ни интереси. Те си искат колония.

И цялото им лицемерие на ценностна система и демокрация се пропука и падна при събитията в България и Беларус. Защото явно едните протести са по-важни от другите и едната корупция не ни засяга, защото е наша корупция!

Брюксел, с много сгрешихте. Защото дори българите с европейска нагласа започнаха да се питат защо така оглушително мълчите за България и корумпето Борисов, което си го прегръщате по срещи на върха! И веднага реагирате за Беларус на тридневни протести. Нещо не е наред при вас….

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

БЪЛГАРИЯ – ДЕВЕТА ГЛУХА В ЕСВ сряда лидерите на Европейската Комисия спешно се събират да обсъдят ситуацията в…

Публикувахте от Ние сме Шести септември – страница на Елена Гунчева в Понеделник, 17 август 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар