Иван Костов за мен е един от съсипателите на модерна България, авторът на бандитската разбойническа привитазация

в България

Иван Костов за мен е един от съсипателите на модерна България, авторът на бандитската разбойническа привитазация Бойко Борисов подшушнал на Валерия Велева, че Иван Костов му се обадил по телефона, за да ходатайства Тагарев да остане в кабинета.

Изненада! Лично Иван Костов се застъпил пред Борисов за министър Тагарев
И заради това обаждане Борисов се съгласил Тагарев да остане, като се рутира на девет месеца с Христо Гаджев.

Тагрев цъфна с украинска тениска в разгара на скандала в Сглобката
Макрон се пусна по мускули от боксовия ринг и се закани на Путин как ще го набие в Украйна
Олаф Шолц пред Бундестага: Русия не е толкова силна, колкото си мислите
Вие давате ли си сметка за каква мерзост става дума?

Европейските войници продължават да напускат точно когато НАТО се нуждае от тях
И какво самопризнание за търговия с влияние е това?!

Обадил му се по телефона…Костов…И Борисов склонил…

Владимир Путин: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа
Няма тук принципи, политически позиции, решения на парламентарната група, коалиционни преговори…Има брутално задкулисие, „телефонно право“, което подменя цялата системност и демократичност в политиката.

Какъв е Иван Костов и с какво държи Борисов, че предопределя кадровите му решения?

Иван Костов за мен е един от съсипателите на модерна България, авторът на бандитската разбойническа привитазация, продуцентът на олигарси като Иво Прокопиев, човекът, който разпродаде на безценица националното ни богатство – Кремиковци, Нефтохим – Бургас, БГА – Балкан, Девня…

Навремето Филчев се посвени да го тикне в затвора и сега той отново менторства, размахва пръст, решава кой министър да остане, кой не. А креатурата му генерал Наско Жужето (шеф на политическата полиция при Костов, обект на оперативно дело „Гном“) се гласи да се пенсионира като председател на българския парламент.

Вероятно пак Костов е поискал, а, господа от ГЕРБ…

Бойко Борисов послушно козирува на тези типове, че и се хвали пред журналисти как Костов му звъни по телефона и му диктува състава на Министерския съвет…

Толкова са самодоволни и арогантни, толкова безнаказани се чувстват, че даже парадират пред медиите, представете си.

Пълен разпад, антидържавност, котерия, слугинаж – това е управлението на България днес и най-отвратителното е, че мафиотската сглобка се легендира чрез казионните телевизии и фанатизираните партийни агитки като безалтернативна властова опция, като блюстител на абсолютния морал и светлото евроатлантическо бъдеще.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.