Измамна се оказа надеждата, че американците ще ни преборят корупцията

в България

„Оказа се измамна надеждата, че американците вместо нас ще свършат голямата корупционна битка. Тежката работа се пада на нас”.

Така депутатът от „БСП за България” Александър Симов по Нова Тв коментира решението на американските власти да издадат забрана за влизане в страната на български съдия.

„Името, което беше обявено, трябваше да го търся в Google. Нямах си представа кой е той”, добави Симов, пише Блиц.

„Хората очакваха името на някой човек, който всички подозират, че е свързан с корупция. За съдия Миталов тепърва трябва да научаваме какви са основанията за подобно посочване”, каза още Симов.

Депутатът от БСП коментира и позицията на опозицията и речта на президента Румен Радев, с която свали доверието си от правителството:

„Според мен БСП е на мястото си и върши своята работа на опозиция. Когато дойде времето БСП ще покаже своята сила“, допълни Александър Симов, цитиран от Новини.бг

„Личностната атака срещу Радев дойде като логичен завършек на целенасочени дейности срещу президентството. Атаките минаха всякакви граници. Не мисля, че има връзка между изказването на президента и записите срещу него“, завърши депутатът от БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар