Който е тръгнал с американците, добро не е видял. Минават като скакалци и опоскват всички ресурси

в България

Отношенията между България и Русия започват да имат сибирски климат.

Главно поради усърдието на нашите управляващи да се мазнят на Чичо Сам и да покажат вярност с изплезени езици и размахани опашки.

Само че, както и във всичко останало, не знаят мярката и определено се оливат, като стават за жал и смях.

Днес Гешев се срещна с Джисика Ким, юридическият надзорник на Тръмп на Територията. И както при всяка една негова среща с някой американски шеф, незабавно след това се оказва, че Гешев си е хванал шпионин. И винаги шпионинът е руски. Преди няколко месеца изгонихме руски дипломат. Шпионирал, значи. Сега още двама. От изявлението на руското посолство разбираме, че Гешев е съобщил първо на медиите, а след това на посолството. Е, какво да кажем, кой до го научи на дипломация и дори на възпитание!

Умишлено и последователно се опитват да ни скарат с Русия и да настроят българите срещу руснаците. Но го правят толкова левашки и безогледно, че постигат обратния ефект. Да не сме кьорави, бе?

Борисов отива да докладва на Мустафата през ден и да получава указания какво да прави, ходи при Тръмп да му обяснява, прави срещи, на които се правят някакви съвместни програми и проекти, американците се бъркат в съдебната ни система и пряко в енергетиката, дават ни тон какви потоци да минават оттук.

Да, между американските и руските дипломати има огромна разлика. Първите нагло и безпардонно нарушават със съдействието на купените български политици, българският суверенитет. Дават ни наставления каква да бъде външната ни политика, какви проекти в енергетиката и откъде да приемаме, какви да бъдат икономическите ни отношения. Привикват главният прокурор и шефовете на службите на „спявка” и им казват какво да правят, което може да се определи само като груба намеса във вътрешните ни работи. А руските просто се опитват да си вършат работата. На американците не им трябват шпиони, по простата причина, че са си купили правителството. И то им докладва директно и изпълнява директивите.

Шпиони и национални предатели. Някак си вторите са доста по-гнусни, защото предават народа си. И продължават. Който е тръгнал с американците, добро не е видял. Минават като скакалци и опоскват всички ресурси. На тях силни съюзници не им трябват. На тях им трябват войни, за да си пласират оръжията!

Хванаха си шпиони! Честито! Искате да ги уплашите руснаците. Включително с идването на Ф-16 след години. А не се ли замисляте какво ще се случи, ако не се уплашат. И дали българите ще ви подкрепят в нещо, което дори Хитлер не успя да ни накара да направим!

Адв. Елена Гунчева

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар