Конференция за коронавируса беше отменена заради… коронавируса

в Свят

Конференция в Съединените американски щати, свързана с коронавируса, беше отменена от организаторите заради разпространението на коронавирус, предаде Bloomberg.

Съветът по международни отношения (CFR), организация с нестопанска цел със седалище в Ню Йорк, беше организирал кръгла маса, на която трябваше да се обсъди как заразата ще се отрази на бизнеса.

Заради разпространението на коронавируса обаче събитието беше анулирано. Отменени са и други събития, насрочени до началото на месец април. Редица други събития в Щатите бяха отменени като предпазна мярка срещу разпространението на вируса.

Президентът Доналд Тръмп обяви, че забранява полетите от Европа към САЩ, с изключение на Великобритания. Заради заразен с коронавирус баскетболист пък спряха провеждането на срещи в Националната баскетболна асоциация. В световен мащаб към този момент заразените са близо 130 000, а смъртните случаи – над 4700.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар