Летим евтино от София до Гърция

в Новини

От 7 август 2020 г. ще може да се лети директно от София до остров Миконос. Полети ще се извършват понеделник и петък, уточниха от нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Цените на билетите започват от 29.99 EUR.

С добавянето на Миконос новите маршрути на авиопревозвача от България от началото на текущата година са вече 17.

Миконос е сред най-известните и красиви морски дестинации в света. Днес има от всичко по малко – красиви плажове, спиращи дъха изгреви, прекрасна архитектура, богата култура, топло гръцко гостоприемство, вкусна морска храна и невероятна парти атмосфера.

Плажовете на острова са едни от най-хубавите в цяла Гърция. Специфичната местна архитектура също е повече от очарователна и създава уникално усещане за уют. Кокетните бели къщички с пъстроцветни прозорци и врати и малките калдъръмени улички, виещи се между тях, са запазена марка на Миконос. А докато обикаляте по тях, можете да се натъкнете на дружелюбния пеликан Петрос или красивите Вятърни мелници, които са символи на острова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар