Масови арести за нарушаване на карантината (СНИМКИ)

в Свят

Австрийската полиция взема крути мерки спрямо нарушителите на карантината във Виена. Читател на ФАКТИ ни изпрати снимки, на които се вижда как лице нарушило забраната за излизане, бива арестувано. Глобата е 6000 EUR.

Само за изминалите 24 часа броят на заразените от коронавируса в Австрия се е увеличил от 2814 до 3026 души, съобщава министерството на социалните въпроси и здравеопазване на страната. Направени са тестове на 21 300 лица. Броят на оздравелите е 9. Същият е и броят на починалите.

До 13 април в Австрия е наложена забрана за провеждане на масови мероприятия и спортни събития. Не работят училищата, културните центрове, магазините, ресторантите и баровете. Единствено отворени са супермаркетите, аптеките, банките, бензиностанциите и автосервизите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар