Мая Манолова: Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично на опашка за PCR тест?

в България

Мая Манолова: Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично на опашка за PCR тест?


Мая Манолова: Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично на опашка за PCR тест? И ще спрат ли подчинените Ви да лъжат, че имало електронни направления за PCR тестове, издавани от личните лекари?!
Ако слезете от джипа с лакеите, може и да видите хилядите болни хора, останали без работа и доходи, наредени по опашките пред фургони и лаборатории. Чакат. Болни. Някои от тях тежко болни. И не, без направление от личния си лекар за PCR тест.
А знаете ли колко хиляди изобщо не се тестват, защото нямат пари? Пука ли Ви изобщо за тези обикнавени хора? Знаете ли, че не се тестват и за да не ги затворите.

Защото карантината в България Вие я организирахте като затвор. Вместо като фокусирана здравна грижа с „бързи писти“ за изследвания, рентгени, посещение на линейка и достъп до специалисти за болния?!
Пълен провал. И не само с електронните направления за PCR тестовете. Лъжете, че личните лекари вече ги издават. Личните лекари не могат да ги издават, защото в системата им този модул не е добавен. „Хаосът Борисов“ е пълен.
Пред РЗИ се вият опашки от болни хора, принудени да чакат на минусови температури.

Това ли е „планът“ на Борисов?! Около 1 млн. PCR теста са си направили хората за 9 месеца. И са платили общо над 100 млн.лв. Въпреки че са плащали здравни осигуровки и поне този тест трябваше да е безплатен за тях.
Всичко в думите Ви, че управлявате кризата, г-н премиер, е лъжа. И че има електронни направления за PCR тестове е лъжа. И че личните лекари ги издават е лъжа. И че РЗИ били организирали вече издаването на такива направления е лъжа. Цялото ви управление е лъжа.
Истина е само „хаосът Борисов“. И „дезертьорът Борисов“, който остави хората да се спасяват сами.

Но краят на това идва. Ще има ревизия колко милиарда лева дадохте за асфалт на по-едрите си приятели, докато хората сами си плащат PCR тестовете и сами си търсят легла, болници и линейки. Хората вече знаят истината за Вас… И подготвят присъдата си през пролетта.

Ние от bultimes ще добавим, че Бойко Борисов отдавна не стъпва на земята и си няма на представа как оцеляваме ние обикновените хора. От криза в криза, от скандал в скандал докато умираме и ни грабят и щавят. И така денят за наказание идва и Мая Манолова знае добре това, защото тя е сред хората всеки ден и говори с тях след като ги гледа в очите без охрана и кортеж.

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар