Мая Манолова: Да изковем истината!

в България

Мая Манолова: Да изковем истината! Мая Манолова обикаля страната и истината е нейното знаме, тя навсякъде говори за проблемите и ги назовава с истинските им имена, показва ги и изтипосва виновните.

Трудно е на истината да се бори с лъжите на управляващите, защото истината е само една, а лъжите хиляди, защото Мая е само една, а клеветите по нея са хиляди.

Такива са лошите хора – като въглени са, ако не могат да те изгорят и да жигосат душата ти, то ще те очернят. И така Мая Манолова казва истината и това вбесява властта, защото тя прави тъмните им дела да излизат на светло, а това ги влудява, това ги възпира, това е метод, с който тя ги възпира.

Мая Манолова е гледана през лупата на властта и само се дебне да направи гаф и веднага той да бъде тиражиран и аранжиран в негативен срещу нея и екипът и срещу „Изправи се.БГ“.

Такива са лошите хора зли и подли. Но именно Мая Манолова само може да каже истината и няма кой да и се противопостави, никой не влиза в дебат с нея, защото тя има аргументи за всичко, което казва, а те имат само злоба.

България има нужда точно от такива политици, които милеят за хората и имат държавническо мислене. Това е висока политическа класа несравнима с така нареченият „политически елит”.

Това, че се мобилизира цялата глашатайска армия на ВМРО и ГЕРБ да бълват против Мая Манолова означава, че мафията е ранена и тя е на прав път.

Да подкрепим Мая Манолова, да изковем истината за бъдещето на България заедно!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар