Мая Манолова: Запишете се за доброволец за честни избори!

в България

Мая Манолова: Запишете се за доброволец за честни избори!


Ето къде можете да се запишете за доброволец за честни избори, призова Мая Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“. Трябва гражданска активност, с която да спрем изборните манипулации. Трябва гражданска съвест и воля за да променим порочният модел на партиите във властта.

Ако искаме Демокрация и истината да възтържествува, ако искаме промяна трябва да променим модела и с гражданска активност тук е нашата роля да покажем на дела, а не на думи, че ни пука и ние сме част от промяната иначе ни очаква подмяната и манипулирането на вотът.

Споделяйте тази публикация на стената си, призовете приятели и близки да го направят – да се запишете като доброволец за едни честни избори! Някой ще кажат, че една птичка пролет не прави, но ние ще кажем, че един петел цяло село буди затова бъдете петелът на вашата улица, не бъдете безотговорни!

Тук е мястото да припомним и думите на Васил Левски: „Играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло да се постъпва“.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар