Мая Манолова: Изтреблението продължава!

в България


Мая Манолова: Изтреблението продължава! Всички знаем, че Мая Манолова седи твърдо зад майките от ”Системата ни убива”. НС гласуват намаляване на заплатите на асистентите и намаляване на часовете, които са необходими за грижа. Отнемат ни се и по 100лв. от добавката, заяви едната майка.

Отменят всичко за което се бяхме преборили! Промените на ГЕРБ явно са направени за да не се мъчат тези хора и по-бързо да се отърват. Срамът на депутатите това е резил и на цялата държава, защото те посегнаха да взимат от най-уязвимите, от най-неоправданите, най-нуждаещите се и най-болните!

Дали ще им трябват пари за самолети или кораби не знам, казва майката, но това нещо ще им тежи на тях тази гибел на тези хора, ще тежи на тяхната съвест!

Мая Манолова от години е с тези майки и днес обаче системата ги удря по най-милото им – децата им. Удря и нас докато апатично си седим по домовете. Хора опомнете се, не се ли изправим сега утре ще сме смазани и болни, бедни и недостойни да погледнем децата си в очите!

За едно е права Мая Манолова, че изтреблението продължава!
Това заяви и Вера Иванова една от майките.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар