Мая Манолова: Наглост и бездушие

в България


Мая Манолова: Вижте как се харчат държавни пари.
Такъв цинизъм, наглост, бездушие. Министърът на финансите изпраща указание за икономии в бюджетите, за да се насочат парите към здравната система.

И какво правят от ЦИК? Купуват си последен клас телефони за 30000лв, организират си коледно парти за 5000лв и си раздават бонуси. Не стигат заплатите им по 6-7000лв, но и бонуси в тази тежка за страната ни година и то без да е имало нито един национален избор.
Такова поведение показва как определни хора в държавата, на топли и добре платени длъжности, са скъсали всякаква връзка с реалността, живеят в друг свят, свят с лъскави скъпи телефони, дебели заплати, бонуси, платени от данъкоплатеца. Загубили са всякакво състрадание и усещане, че са част от това общество.

Може би вместо коледно парти, трябва да бъдат командировани две седмици по Коледа в някоя малка общинска болница в провинцията, да видят с очите си какво е реалното положение в страната, какво е безпътица за болните, на какво дередже са медицинските специалисти и сестри , с по 900 лв. заплата.

Ето как се харчат държавни пари докато народът мизерува.
Мая Манолова публикува това и нагледно показва колко са бездушни управляващите.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар