Мая Манолова! От масова приватизация към масов грабеж!

в България


Мая Манолова! От масова приватизация към масов грабеж! Това е един вид национализиране на боновите книжки. В над 650 публични предприятия от които три четвърти са на печалба и преразпределят дивиденти тези предприятия работят. Една нагла идея, която цели да ощети гражданите.

Има 80 търговски инвестиционни посредници в страната, които могат да търгуват с тези акции – бонови книжки, а хората не знаят как и къде да си получат парите.

Някои хора са починали като боновите книжки се онаследяват други са в чужбина и са лишени от физическа възможност, някак си държавата знае добре това и сега има схема, която единици да се облагодетелстват от едни кръгове за сметка на хората.

Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“ застават на страната на хората и алармират обществеността за този пореден разбойнически проект, който ще бъде подплатен със закон.

Закон за грабежа на остатъците от масовата приватизация.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар