Мая Манолова: След изборите ни очаква безводие и суша

в България

Мая Манолова: След изборите ни очаква безводие и суша


Мая Манолова: Пет големи града са застрашени от безводие Мая Манолова към министърът на екологията: Как така без проучвания и без анализ се влагат пари в ремонт на язовири? Няма публична информация за ремонта на язовири! Ето видео от язовира в Ахелой до Бургас:

 

Ревизоро не предлага решени за проблемът с питейната вода в морските градове и това как ще повлияе на туристическият сезон. Мая Манолова призова и Кметът на Бургас като посочва конкретен модел и как трябва да реагира. Става въпрос за едни десетки и стотици милиони държавни пари и ревизия ще има, и наказани ще има гарантира Мая Манолова. Министри и кметове харчат като за последно държавни пари в условие на криза при условие, че трябват пари за хората и болните, за линейки, медикаменти, а се изливат едни огромни публични средства във ВиК сектора.

 

На практика Бургас ще бъде спасен само до изборите, казва общински съветник. Проблемите се закърпват, не се решават. Властта обявява бедствено положение за да може да прескочи всички стандартни процедури като търгове и обществени поръчки и технически проекти, а изпълнителите ще са фирми близки до властта на високи цени.

Мая Манолова: Съветвам ги да преминат покрай язовир Тича, а след изборите ни очаква безводие и суша!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар