Мъж показа убитата си баба на първа среща

в Свят

Млада жителка на Киев вероятно е преживяла най-кошмарната си първа среща с мъж, след като избраникът ѝ решил да ѝ покаже трупа на убитата му баба, съобщи РИА Новости.

Агенцията се позовава на официалната интернет страница на столичната администрация на Националната полиция на Украйна. Според момичето в началото двамата разговаряли в сайт за запознанства, след което решили да се срещнат. Младежът я поканил в дома си.

Там обаче показал трупа на възрастна жена с пластмасова торбичка на главата. Тленните останки били скрити в килера, предаде агенция "Фокус". След това мъжът започнал да отправя заплахи към новата си приятелка. В крайна сметка момичето успяло да избяга от дома му и сигнализирало в полицията. Мъжът е бил задържан и е признал за убийството на баба си.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар