Най-добрите авиокомпании на българския пазар

в Новини

За пета поредна година на официална церемония по повод Международния ден на гражданската авиация бяха връчени годишните наградите. Тази година призът „Най-предпочитана авиокомпания на българския пазар“ бе връчен на Bulgaria Air. Голямата награда се присъжда от международно признато жури въз основа на онлайн гласуване сред българските пътници и професионалисти.

Другите наградите на SKY AWARDS 2019 бяха за:

SKY SHORT/MIDDLE HAUL за най-предпочитаната авиокомпания за къси и средни полети, която лети от/до България. Призът спечели Bulgaria Air, побеждавайки 24 авиокомпании, опериращи до България.

SKY LONG HAUL за най-предпочитаната авиокомпания за междуконтинентални полети, която лети от/до България се състезаваха 15 авиокомпании, като наградата бе спечелена от LUFTHANSA.

SKY BUDGET за най-предпочитаната нискотарифна авиокомпания, която лети от/до България участваха 6 авиокомпании и наградата бе спечелена от WIZZ AIR.

SKY OFFLINE за най-предпочитаната авиокомпания без директни полети до България участваха 61 авиокомпании и наградата получи авиокомпания Emirates.

SKY FAVORITE за най-предпочитаната авиокомпания на пътниците претендираха 24 авиокомпании, а отличената авиокомпания е WIZZ AIR.

SKY FRIEND за най-предпочитаната авиокомпания от професионалистите в страната, наградата отиде при TURKISH AIRLINES.

Тази година журито присъди 3 нови награди:

El Al Israeli Airlines – дългогодишно добро сътрудничество и обслужване на трафика между България и Израел от 1991 г.

AUSTRIAN AIRLINES – 60 години на българския авиационен пазар, до 5 полета на ден от София и 7 полета седмично от Варна.

KLM Royal Dutch Airlines – най-старата авиокомпания в света, която не си е сменяла името за последните 100 години.

Победителите в отделните категории се определят на база на онлайн проучване сред пътници и професионалисти, което се проведе в периода 01-30.11.2019 г. 255 професионалисти от туристическия бизнес и 6 574 пътника споделиха своето мнение и гласуваха за любимите си авиокомпании.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар