Напук на коронавируса

в Новини

Своята първа база в Русия откри днес унгарският нискотарифен авиопревозвач Wizz Air. Там тя ще базира 1 самолет Airbus A320 на летище Пулково през септември 2020 г. Заедно със създаването на новата база беше обявен стартът и на 5 нови маршрута до 5 държави от Санкт Петербург, считано от 18 септември 2020 г. Местата по тези маршрути вече са в продажба и са на цени от само 24.99 EUR.

Първите полети от Санкт Петербург започват през 2017 г. и оттогава компанията е превозила над 250 000 пътници до и от руския град. Плановете са да продължи да развива мрежата си в страната, за да осигури на своите пътници свободата да пътуват до все повече дестинации на достъпни цени. Със създаването на първата си база в Русия авиокомпанията е уверена, че ще допринесе за развитието на туризма и хотелиерството в региона, свързвайки Русия с други страни. С новия самолет Airbus A320, който ще бъде базиран в Санкт Петербург, ще се извършват полетите по новите 5 маршрута до: Залцбург (Австрия), Осло (Норвегия), Копенхаген (Дания), Стокхолм Скавста (Швеция) и Малта.

„Днешната новина е доказателство за дългосрочния ни ангажимент да създаваме все повече и по-изгодни възможности за пътуване за руските пътници. Имаме сериозе стратегически интерес към руския пазар и с удоволствие ще приветстваме пътници на борда на нашата млада и надеждна флотилия. Добавяйки пет нови маршрута от Санкт Петербург и придържайки се към най-високите стандарти на нашите протоколи за безопасност, ние сме уверени, че с ултра ниските си тарифи ще правим пътуването достъпно за все повече пътници в Русия”, каза по време на пресконференция по случай откриването Йозеф Варади, изпълнителен директор на Wizz Air Group.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар