На Бойко ушите му били като слушалки и извънземните му диктували това, което трябвало да се свърши

в България

*Статията е от 25 Февруари 2015 година

Феноменът Олга Ускова съветва премиера да си избере жена и да има деца от нея, защото имал здраво семе.

Премиерът Бойко Борисов си е типичен дракон. Рептил е по произхождение.

Това каза в „Добро утро, България!“ по ТВ7 юристът Олга Ускова, която е и председател на Международна асоциация на блондинките, пише Флагман 

Тя уточни, че чрез специален софтуер, с който работи по своя метод „Ом“, може да види пътя на всяка душа и нейните прераждания.

„Ушите на Бойко от моята графика са като слушалки, защото различните междузвездни цивилизации, които се месят в управлението на нашата планета, му диктуват това, което трябва да се свърши. Управляват ни рептилоподобните. Бойко е един от силните представители на драконите и затова е планирано да е лидер. Той е древен воин, който в предишния си живот е бил обесен, а тялото му – изгорено.

Народът пак ще го обеси и изгори, ако не изпълни тази мисия, с която е дошъл. Не за първи път е управител на България и затова моята лична препоръка към него е да отиде в Тибет, да си вдигне духовните сили. В целия си предишен живот е строил пътища в страната ни“, заяви Ускова.

„Съветвам премиера да си намери хубава жена, за да си има деца от нея, защото е добър българин със здраво семе. Не бих го съветвала да става президент. По-важна му е мисията като премиер“, каза Олга Ускова.

Според нея, духът на президента Росен Плевнелиев пък идва от Ирландия.

„Той сам си знае, че е бил пастирка. Има няколко женски прераждания. При него доминира чистотата в отношенията и той е добър, духовен човек. Мисля, че не му е ролята на живота да е президент. Той е за учител, защото е на много високо духовно ниво. Духът му страда във физическото измерение“, заяви Ускова.

Тя твърди, че Ахмед Доган е посланик на външна цивилизация.

„Той е природен японец. Често си сменя религията. Бил е и крал в християнския свят, и мюсюлмански управител. Душата му е на много високо интелектуално ниво. Решила е този път да е в България, защото тази земя е древна. Тук са живели древни цивилизации и велики хора. Духът на Местан пък идва от Индия“, добавя Олга.
Тя съветва Георги Първанов да излезе от политиката.

„Прегърнат е от Висшите сили. Неговата роля е да е преподавател“, уточнява Ускова.
Ванга пък е била разкъсвана от духове. „Водена е от черните сили. Тя се е борила с тях през целия си живот. Споделяла е, че я раздърпват и я боли“, каза още Олга Ускова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар