Ние сме публиката – не особено интелигентна, искаща да я лъжат и плащаща за целия цирк

в България

Ние сме публиката - не особено интелигентна, искаща да я лъжат и плащаща за целия цирк И ТЕ СА СИ НАЗНАЧИЛИ ПАЗАЧИТЕ

Нима останаха наивници на територията, които да смятат, че прокуратурата, полицията, съда, КПКОНПИ, ДАНС или някоя друга служба ще предприемат нещо срещу тези, които са ги сложили на тези постове?

Нима има толкова глупави хора, които да не осъзнават, че върху определени политици има чадър срещу всякакви разследвания, присъди и каквото и да било наказание. Нима останаха идеалисти, които да вярват в правосъдието днес?

Знаем как се избира главен прокурор. Как се избират членове и председатели на служби, комисии и т.н. В момента политиците в Народното събрание си избират конституционни съдии, които да им преразглеждат решенията дали съответстват на Конституцията. Омбудсманът се избира от Народното събрание. Идиоти ли сте?

Помните Костов, Филип Димитров, Доган, Тройната коалиция, къщата в Барселона, Цацаров, Пацо Терасата, Живко Суджука и т.н. Е, и? Пак повтарям – е,и?

Без значение каква информация е излязла за тях, в един момент всичко се замита, а ако случайно под обществен или международен натиск има разследване, то установява, че това са примерни, почтени граждани, които с пот на чело са си изкарали милионите и имотите и които са чисти като детска сълзица и целите в бяло.

Излиза информация за фрапираща корупция, непотизъм, търговия с влияние. И срещу това – нищо. Започват се едни разследвания, които стоят на трупчета години наред, а след това тихомълком се установява, че всичко е наред. Ако съдим по присъдите, в България корупцията не е нулева, ами направо отрицателна величина!

Може да бъде изображение с пари, спалня и текстово съобщение

Затова и сега се чудя на ентусиазма на тези, които си въобразяват, че ще разследват Лорерчо и Асенчо. Ми и да ги разследват, ще установят, че са за пример.

Нима не осъзнавате каква е играта? И че играчите са те, макар и от страната на добро и лошо ченге и след това връткане на лошо и добро ченге.

Ние сме публиката – не особено интелигентна, искаща да я лъжат и плащаща за целия цирк.

Ай слезте на земята, че ме дразните с тъпотията си!

Елена Гунчева-Гривова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар