Николай Марков: От „Европа на нациите“ ерозирахме до „Европа на мафиите“!

в България

От „Европа на нациите“, както е вписано в договора за членство в ЕС, ерозирахме до „Европа на мафиите“!

И това е естествен процес на вливане на престъпния капитал в европейската икономика, който вече достига до 50%.

Никак не е случаен факта, че повечето управленски и контролни позиции са заети от дълбоко некомпетентни кадри. Калинкизацията не е български феномен, а чисто европейски и траен.

При така раздадените карти в ръцете на криминални и административно-криминални парцалени кукли тази Европа е обречена на катастрофа, но само след завършване на процеса по преразпределение на икономическите активи. След това неизбежно ще последва друг вид контрол, който днес дори и във филмите не съществува. И това не е конспирация, а престъпни процеси с глобален мащаб, които се развиват пред очите ви. Публично.

Меркел беше машата, но изпълнителите са дълбоко порочни кръгове, които имат една единствена цел – пълно заличаване на националните държави чрез тотална агресия от всякакъв вид. И това не е тайна.

Европейските граждани са жертви на собствените си правителства, които ги закараха на заколение. В Европа няма нито една държава със стабилна икономика и перспектива. Нещо повече, няма европейска държава с визия за бъдещето и хоризонт повече от 5 години.

Подписахме договор за Европа на нациите, а се превърнахме в нация на бунището – пълна и поредна национална катастрофа. И това е добър урок за който трябва да сме благодарни, защото сме имали нужда от него. Остава ни да се събудим…

Николай Марков, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар