Операция гибел навлиза в последната си фаза

в България

Спите ли, уважаеми зрители? Когато този вирус не убива хора, а икономики то на медицински език съпътстващите странични – последващи ефекти като глад, бедност, безработица и мизерия ще поставят много хора в икономическа, но и в психическа невъзможност за оцеляване както казва лидерът на Щаба за справяне с кризата: „много хора ще умрат, ама яко ще умрат”.

Та и последващият ефект е този, който е опасен за хората – близо една трета от света остават без работа, близо две трети ще се затруднят с изхранването си – още нервен срив, депресия, липса на надежда и много инфаркти, самоубийства и така.

Това ще породи престъпност и борбата за оцеляване няма да бъде на ментално, а на физическо ниво – дребните примитивни инстинкти ще вземат връх над разумът и духовното в човека. Посоката на този вирус е икономическа чума, която силно ще редуцира броят на консуматорите в страната и света. Скоро икономиките ще изпитат недостиг на някой стоки и суровини основно внасяни от Китай, а потребителската кошница рязко се сви и хората купуват най-важното за оцеляването, а това допълнително ще фалира доста индустриални браншове и още безработни, и още глад.

Пазара на труда е имитативен и юридически неадекватен, а хората само ще бъдат успивани. Пари няма, Америка отказва да си плаща дълговете, а Китайците на вересия не дават. Русия спря износът си на зърно, а само оръжие ще изнася и то за тези, които имат пари.

Европа ще се опита да създаде собствено производство, но как без суровини, а Америка ще се опита да създаде заводите си в САЩ и да избягат от Китай, но Америка има друг проблем – човешкият ресурс като там не е дисциплиниран като в Китай.

Допираме до живият човешки ресурс – този така наречен лош материал от Борисов, които е за редуциране – ИЗТРЕБЛЕНИЕ. България е била аграрна страна, която може да се изхрани сама, но политиката на Б.Б. е да се унищожи агросектора и животновъдството с редица ЕПИДЕМИОЛОГИЧНИ ПОСТАНОВКИ – бяха избити свинете, козите, овцете и птиците!

Като добавим и СЛУЧАЙНОТО безводие така пострада и рибопроизводството. Накратко унищожение на хранителните запаси на тази територия е масирана подготовка за изтребление на лошият материал чрез натопляне на водата в тенджерата – геноцид в действие.

Някой хора се преориентираха към земеделие по селата и вилните зони за да подпомогнат хранителните запаси на семействата и да спестят пари. В отговор на това цените на храните се вдигат постоянно и обедняването е факт, а бедните стават все по-бедни и това се усеща всеки ден, но както и корупцията най-вероятно и бедността е нещо като усещане за управляващите. И така Слави Трифонов ни пита в една от неговите песни: ”Спите ли, уважаеми зрители?” Та и ние така да ви попитаме спите ли, какви се случва и вие в личен план какво бихте направили за да я има България, за да ни има нас като народ?

Вижте повече Bultimes Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар