Предсказанието на Ванга и иконата която спаси животът на Владимир Путин.

в България/История


За 2019 г. българската пророчица предсказва, че някои от световните лидери трябва да внимават. Сред „застрашените“ е президентът на Русия Владимир Путин. Животът му ще бъде в опасност, тъй като срещу него ще има опит атентат казва пророчицата.

През 2019г. двама българи Атанас Стефанов от Булпресс и Борис Анзов от “Медия мост“. Това е денят, в който Владимир Путин предава годишната си пресконференция на която присъстват над 2000 акредитирани журналисти от целият сват.

Според Божията воля и съдбата само те имат акредитация да бъдат там. Нито една медия или Българска телевизия не получава достъп. Случайно такива неща не стават. но те са допуснати, носейки Сурвакница и една икона.

Иконата на Свети Иван Рилски нарисувана по поръчка от професор Наталия Янакиева и осветена от владика Павел. Свети Иван Рилски е покровител на българският народ, но малко хора знаят, че е закрилник и на руският, защото сме с общ корен, общ език и духовна вяра.

Атанас Стефанов, който е зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят“ и един от „Български Народен Събор“ разказва пред нас „бях много спокоен, не се вълнувах изобщо, чувствах се все едно съм в нас по бели гащи.

Иконата просто ни правеше път и всички се отдръпваха. Тя ни насочваше някак си, тя ни водеше“. Всички знаем, че специалните части в Русия имат драконови мерки за проверка и достъпът до залата е строго контролиран и се конфискуват всички предмети, с който може да бъде наранен някой.

Мобилизирани бяха военни подразделения, а над сградата кръжаха бойни хеликоптери. Целият периметър бе покрит със специално обучени кучета и снайперисти.

Владимир Путин е световен лидер и охраната му е от световно значение и е на най-високо ниво. Пресконференцията е едно от най-значимите събития в целият свят и когато всички камери и микрофони са насочен към Владимир Путин Атанас Стефанов се изправя и извиква на Владимир Путин, че „тази икона е за Вас“.

Путин благодари няколко пъти. След краят на пресконференцията малцина знаят, че Атанас Стефанов и Борис Анзов подаряват иконата лично на Путин и той им се покланя и благодари още няколко пъти, но тук обаче те са с охраната на руският президент и са в контролирана среда – има заглушаване на сигнала, превантивна мярка против мобилни бомби.

Духовното и невидимото някак си съпътства тези събития и Владимир Путин отива при тях някак си всичко се случва с висше.

По-късно в Българските медии Светлана Шаренкова председател на форумът „България- Русия”обявява, че стрелбата в Москва е по-скоро криминален акт. Стрелбата в центъра на Москва завършва с един загинал и петима ранени. Инцидентът е пред Федералната служба за сигурност.

Вдигат службите за сигурност под тревога и нападателят е ликвидиран като установена е неговата самоличност и мотивите му за този опит за атентат срещу държавният глава на Русия.

Часове преди инцидента иконата на Свети Иван Рилски обаче е дарена на Путин и тя е до него в кортежа в този момент. Тук обаче възниква въпросът дали Свети Иван Рилски и Божията сила не се намесват в спасяването на Владимир Путин?

Ние можем само да гадаем, но знаем, че там където Господ Бог има планове за някой няма сила на света, която да им попречи. Дали нашите герои не се оказват главните действащи лица в предсказанието на баба Ванга? Дали е трябвало да се появят в точният момент за да донесат божествената намеса и да забавят разписанието на кортежа ние можем само да гадаем.

Казвам се Стефан Пройнов и като редактор в агенция Булпресс съм бил свидетел на кореспонденцията по акредитацията.

Имах честа да държа в ръцете си иконата на Свети Иван Рилски и да бъда докоснат от светеца в духовен план. Дали всички ние не бяхме инструменти на съдбата или декор от едно видение само баба Ванга можеше да каже, но за мен тази икона спаси животът на Владимир Путин.

Не знам, но такива предмети се проверяват не само от протокола на службите, а и се изследват за наличие на отрови или експлозив, а тази икона се озова в ръцете на Владимир Путин в точният момент и в точното време. Казвам точното време, защото да бъде подарена на Владимир Путин бе планирано доста преди това на икономическият форум в Ялта където Атанас Стефанов и Борис Анзов бяха, носеха я и през Юни в Петербург, но тогава беше съгласувано с Руският протокол да му бъде връчена и секунди преди да му я дадат от Българското НСО и охраната на Румен Радев някакъв агент подава сигнал към руските служби и те спират личното предаване.

Шефката на Руският протокол на Кремъл казва „дайте, аз ще му я дам“, но Стефанов и Анзов са категорични, че тази икона на Свети Иван Рилски трябва да му бъде предадена лично.

Съдба ли е, невидима сила ли направлява делата им или всичко е стечение на обстоятелства не мога да ви кажа, но моята лична убеденост, че най-вероятно Свети Иван Рилски е направлявал делата им и Той се е намесил в точният момент, което спасява живота на Владимир Путин!

Иконата му бе предадена буквално точно преди атентата лично от Атанас Стефанов и Борис Анзов. Владимир Путин се покланя и благодари лично.

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар