Проблемът, бароне Бойхаузен е в безхаберието ви, в липсата на компетентност, образованост, в алчността и в алчността, и в алчността ви

в България

Негово величество премиерът бил съгласен да се търси отговорност за водната криза в Перник!

Даже и на кметовете, които не са кандидатствували по европрограми за решаването на подобни проблеми по места…

Проблемът с некачествените водопреносни мрежи, стопанисването на язовирите се разраства – следва Ботевград, Пловдив, Шумен….

Следва кошмар за Борисов. Чудя се само дали ще облече пак шлифера и ще прехвръква като супер герой от община на община.Най ще му приляга барон Мюнхаузен, въпреки че отдавна го е надминал във фантазиите и лъжите си.

Проблемът, бароне Бойхаузен е в безхаберието ви, в липсата на компетентност, образованост, в алчността и в алчността, и в алчността ви.

Първо се дефинира проблема. После взаимосвързаните причини. След това се определя главната причина – човека позволил съзнателно или допуснал в наглата си самонадеяност възникналият проблем.И се отстранява, както учи товарищ Сталин.Независимо дали иска.

Та, господин бароне, съгласна съм и аз, даже много съм съгласна по въпроса за отговорността. Субектите и обаче са други и мащабите са други.

И съдникът ще бъде друг!

Румяна Ченалова, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар