Рашков: Службите ни за сигурност са обезглавени! Всички шефове са в отпуска до септември

в България

„Ръководителите на службите за сигурност са излезли в отпуска до месец септември.

Кой им е разрешил това, след като те са на подчинение на премиера“, попита служебният вътрешен министър Бойко Рашков в ефира на бТВ.

„Държавата в момента е без ръководство на службите. Службите за сигурност са обезглавени. Те са назначени от г-н Борисов, кой им е подписал отпуските?“, попита служебният вътреше министър. „Чистка няма, има смяна на кадри и ще има смяна на кадри“, заяви Рашков, цитиран от „Епицентър“.

Българският избирател иска промяна и ще я получи тази промяна, категоричен бе Рашков. Няма списъци за уволнение, длъжностните лица, които ще бъдат сменени, ще бъде за нарушение на работата им, добави той.

„Имаме данни, че определени полицейски сили са осигурявали гласуване точно за определена партия. Ние ще направим всичко възможно, за да не допуснем купен вот, който да изкриви политическата картина. Когато МВР не си е свършило работата, някой ще трябва да носи отговорност“, каза още служебният вътрешен министър.

Източник: Гласове

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар