Румяна Ченалова: Борисов ни ограби, харвардците се подиграха с нас.Всички излъгаха

в България

Румяна Ченалова: Борисов ни ограби, харвардците се подиграха с нас.Всички излъгаха Българският народ винаги разпознава истината.

Не я крещи, не организира милионни протести, понякога е непростимо пасивен.Столетия е оцелявал в мълчание и страх.Винаги беден, лъган, зависим от чужди държави, съюзи, невидими сили.

Захвърлен в собствената си държава, презиран навън.С душа почерняла от обиди и безнадеждност.Оцеляващ народ.Народ без самочувствие, уморен да се бори за простичко съществуване, враждебен и недоверчив.Измъчен народ който винаги разпознава истината.Вкопчва се в нея, скрива я и я шепне.

Не може да бъде манипулиран – винаги се съмнява.Трудно е да бъде излъган – не вярва на думи.За това в България ЕС претърпя фиаско с пандемията и ваксинациите.За това пропагандата на Зеленски, диктувана от САЩ и т.н.“ дълбока държава“ се провали.За това чуждите НПО- та успяват с шепа хора, но никога няма да бъдат приети от останалите.

За това с всяка лъжа на всяко правителство пропастта между управлявани и управляващи расте.Българският народ разпознава истината и има силно развито чувство да долови лицемерието, нагаждачеството, двуличието.И извръща лице – тихичко, без демострации, без да крещи разочарованията и огорчението си.

Хората, които нямат претенции да са анализатори, които не разбират от геополитика, но добре пресмятат различията между вчера и днес, между обещанията и реалността – те държат лостовете на коловозите по които преминаваме днес и по които ще преминем утре. Те вече знаят истината за случващото се в България – с душите и сърцата си я знаят.

Борисов ни ограби, харвардците се подиграха с нас.Всички излъгаха.Пак се препънахме.Пак паднахме.Ще станем.Истината е една .Ще продължим с нея.

Румяна Ченалова,фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар