Румяна Ченалова: Русия не е безпомощна. Нали не мислите, че Путин е обграден от глупаци?

в България

Румяна Ченалова: Русия не е безпомощна. Нали не мислите, че Путин е обграден от глупаци? Във времена на информационна война и жестока цензура тишината и агресивното поведение са достатъчен ориентир и мерило за истината.

Евроатлантиците достигнаха завиден фалцет в писъците си срещу Русия.

„Помощта“ на НАТО и ЕС е явна и неприкрита до най-висшата степен на арогантност. „Помощта“ не е подкрепа, а участие – въпреки правилата на Североатлантическия договор и международните съглашения.

Глобализмът е смъртоносно ранен и уплашен. Последната случка със сателита и реакцията на И. Мъск са особено показателни.

Русия не е безпомощна. Нали не мислите, че Путин е обграден от глупаци?

Допускате ли, че всичко което се случва и ще се случи не е предвидено и проиграно?

Още в началото Путин атакува икономическата сила на противниците си и създаде мощни съюзи с държави, богати на ресурси, население и територия. Държави, които заедно се изправиха срещу колониалния гнет на САЩ.

Смешките за военната немощ на Русия скоро ще станат на пух и прах…

Крясъците потъват в мълчанието на Русия – тишината преди да започне бурята.

Мечката вече вдига лапа…

Румяна Ченалова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар