Руски топ разузнавачи на стратегическа мисия

в Свят

Вицепрезидентът и министър-председател на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум прие в понеделник директора на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин, и придружаващата го делегация, съобщи Emirates News Agency.

На срещата присъстваха шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум – престолонаследник и председател на Изпълнителния съвет на Дубай, и шейх Мактум бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум, заместник-управител на Дубай.

По време на разговорите са обсъдени начините за насърчаване развитието на двустранните отношения между ОАЕ и Русия, допълва БГНЕС.

ado.vbg.slave(9);

В разговорите участваха и шейх Мансур бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум, генерал-майор Талал Хамид Белхул Ал Фаласи – генерален директор на отдела за държавна сигурност на Дубай, както и висши служители по сигурността.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар