Рюте обяви условията на Нидерландия, за да ни пусне в Шенген: Трябват ни още две неща от България

в Свят

Рюте обяви условията на Нидерландия, за да ни пусне в Шенген: Трябват ни още две неща от България Рюте обяви условията за членството на България в Шенген:

Премиерът на Нидерландия Март Рюте заяви, че иска от България да приключи механизма за мониторинг на Шенгенската информационна система и нова оценка по Механизма за сътрудничество и проверка.

Това може да се направи до лятото и ако има положително развитие, България може да се присъедини към Шенген, предаде БНР.

„Както казах преди, не казваме „не“, а „не сега“. Трябват ни още две неща от България – да приключи механизмът за мониторинг на Шенгенската информационна система и второ, нова оценка по механизма за сътрудничество и проверка.

Това може да се направи до лятото и ако има положително развитие, България може да се присъедини към Шенген“, заяви днес Рюте преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел, .

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар