САЩ са готови да говорят с Иран по всяко време

в Свят

Американската администрация е готова да говори с Иран по всяко време. Това заяви американският държавен секретар Майк Помпео, цитиран от FOX News.

Според него е важно иранското ръководство тотално да промени своето поведение. До тогава кампанията за натиск ще продължи. „Нашите действия продължават. Не бързаме. Това не е просто икономически натиск, а и дипломатическа изолация. Готови сме да говорим по всяко време, но очакваме промяна в отношението“, заяви Помпео.

Иранските представители вече заявиха, че няма да приемат преговори с американски представители, докато санкциите срещу страната не бъдат отменени. В момента държавният секретар на САЩ се подготвя за посещение в Саудитска Арабия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар