СЕНЗАЦИОННО! Сглобката пришива убийството на Алексей Петров на жена му и ще черпи, че телефонът му се оказа заключен завинаги!

в България

СЕНЗАЦИОННО! Сглобката пришива убийството на Алексей Петров на жена му и ще черпи, че телефонът му се оказа заключен завинаги!

Активните действия на МВР почти половин година след екзекуцията на Трактора целят да прехвърлят убийството му на битова основа – любовен триъгълник и подялба на наследство.

ФБР също се провали и не успя да отвори телефона, така че мръсните тайни на Петров се оказаха погребани заедно с него завинаги.

Ето какво пише по раздледването близкия до властта (ГЕРБ и ДПС) варненски сайт Афера, чиято издателка парадираше и изтъкваше колко е близка и в какви дълбоко приятелски отношения е с Алексей Петров:

“30 чувала са изнесени от спец. ченгетата, влезли в кибер фирмата, свързана с Алексей Петров „Кибер уан“. Фирмата е на Кирил Григоров, кадър на Лев Инс.

Именно чрез Кирил Григоров, Алексей разкри кой точно е Хакера Емил Кюлев през 2022 година.

Ченгетата са претърсили и къщата, където живееха Алексей Петров и Ива Павлова, но се оказало, че странно, но така наречената вдовица, вместо да тъгува за мъжа си, е започнала веднага след убийството му брутален тежък ремонт.

Този спешен ремонт със сигурност не е случаен.

Продължават и обиски и в още няколко офиса.

Примката се затяга около лица, УЖ близки до Алексей, но само УЖ.

Ива Павлова бе жаргонно казано „бушон“ във фирмите му, за да не в на преден план той.

На финала обаче, бушонът се оказа той.

АФЕРА разполага с факти по отношение на връзката Ива Павлова и акцията, но в интерес на разследването засега ще замълчи.”

Същият сайт членува в един медиен мол, създаден с пари на Мартин Божанов – Нотариуса, но после мина на страната на благодетелите на Петър Петров – Еврото, когато палачинката с Гешев и Сглобката се обърна. Покрай съдебните саги на Трактора с делото Октопод в Специализирания съд най-вероятно той също е бил в доста близки отношения с Нотариуса. Убийствата на Трактора, Къро и Нотариуса могат да се окажат епизоди от една и съща сага.

За законната половинка на Алексей Ива Павлова, която може да отнесе вината за убийството му, няма много публична информация, а тя бягаше успешно от прожекторите през годините. Последно се чу, че е поделила бизнеса с приятеля на Трактора от годините в МВР Златко Баретата.

Знаковият бос Златко Баретата наследява „Лев инс“ и империята на Алексей Петров Трактора

Двамата (Ива Павлова и Алексей Петров) от 25 години живеят заедно. Имат 25-годишна дъщеря, кръстена на майка му. Ива движи бизнеса оперативно, казват запознати. Тя е съсобственик в застрахователната компания „Левинс“ и я управлява доста ефективно.

51-годишната Ива Петкова Павлова участва или е участвала в поне 14 фирми на Алексей Петров.: Застрахователна и презастрахователна компания „Лев инс”, „Пенсионноосигурителен институт”, „Соломон груп”, „Животозастрахователен институт” „Сайбър левел Инс”, „Хармония – ТМ”, „Такси-С-експерс”, „Фактори”, „Плевен холдинг”, „Интернешънъл контакт сървисес”, „Тони консулт”, „Вит авто транс”, „Галилео.БГ”, „Арте Италиана”.

Кой печели от опита едно убийство с политически последствия на крупна фигура от олигархично – политическия модел на държавата да бъде представено за битово-криминален случай е въпрос с много лесен отговор.

BNEWS първи написа, че Петров е бил в интимни отношения с тенис треньорката Мирослава, пред очите на която бе застрелян в главата, но тогава същите сайтове, които сега насочват свветлините към официалната му половинка Ива Павлова, отричаха яростно. Трактора дори имал невръстен син от Мирослава, която виждал няколко пъти семично и с която ходел в планината на разходки.

Възможно ли е все пак синът на Петров от Мирослава да е подтикнало другата половинка да действа? Приликата на малкия с баща му е поразителна.

По-любопитно е, че политическите мотиви за убийството на създателя на Сглобката вече остават на съвсем заден план, след като МВР-то на Калин Стоянов направи всичко, за да опропасти разследването още от първата минута.

Дори преките свидетели на убийството, семейство от Врачански, не бяха издирени, а се предадоха сами на ченгетата.

Колко удобно?! Телефонът замлъква завинаги

BNEWS разба ексклузивно, че от ФБР все пак не са успели да отворят заключения телефон на Алексей Петров, от което което враговете и приятелите на Трактора в Сглобката могат да си отдъхнат. Плановете на бившият съветник в ДАНС бяха да овладее пак службите през подставеното си лице Кирил Петков, а ние никога няма да видим какво си е писал той с него, с баща му Петко и със стария си приятел Бойко Борисов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.