Синът на прокурора от Перник получи условна присъда, мрежата се разгневи

в България

http://silnabulgaria.eu/2023/04/синът-на-прокурора-от-перник-получи-ус/ Синът на прокурор, от който трепери цял Перник, вече е осъден.

Васил Михайлов получи пробация за срок от 1 година и 6 месеца заради побой в Созопол. Пострадалият от побоя Петър Гюров обаче, отказа да бъде страна по процеса.

Васил Михайлов е привлечен като обвиняем за това, че в края на август 2021 година на алея в Созопол ударил с юмрук в в лицето на Петър Гюров и му е причинил средна телесна повреда, пише bgonair.bg.

Тогава прокурорският син получи наказание от 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. Наказанието беше постигнато след споразумение между прокуратурата и защитата на Михайлов. Отменена беше и мярката му за неотклонение подписка.

Васил Михайлов е с общо повдигнати 10 обвинения за нанасяне на побои и закана за убийство.

След новината заваляха гневни коментари – ето някои от тях:

Нормално, като е син на прокурор… биячът от спортното училише в Русе дето биеше съученици получи ефективна присъда, защото нямаше баща прокурор…

Скоро ще си го оправдаят напълно момченцето, че и ще съди държавата в Страсбург…

Браво, ашколсун, аферим, маашала на Българския съд !!! Да живей !!! Някой да е очаквал друго решение на съда… Не вЕрвам… Само след година-две пак ще говорим и ще се кахърим за лекенцето от Перник

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар