Слави Трифонов: Борисов 7/8 и пак ще си легнала!

в България

Слави Трифонов: Борисов 7/8 и пак ще си легнала!


Дали Слави Трифонов няма да изпее на Бойко Борисов след изборите 7/8 и пак ще си легнала? Виждаме, че Бойко Борисов си купува международни индулгенции като:
НА РУСНАЦИТЕ – 3 млрд. за транзитна тръба плюс 1 млрд. 200 млн. за ръждясващи реактори.
НА АМЕРИКАНЦИТЕ – 3 млрд. за непроизведени изтребители.
НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ – 300 млн. за бъдещи ваксини. Като добавим и 40% от еврофондовете се връщат пак в Европа.

Да. много са угодническите финансови пози на Борисов към чуждите вериги и Американските бази, но едно е ясно когато изборите дойдат през Март Слави ще запее на Бойко Борисов 7/8 и пак ще си легнала, защото индулгенциите са до Март след това народът решава, а той не служи на народът си, а на господарите си отвън.

Геополитиката е важна и това какво ще се случи у нас скоро ще е ясно след като свършат изборите в САЩ и ще започнат промените и в колониите на Янките като ние сме в периферията, но вълната на глобалната промяна ще помете Бойко Борисов, защото той не се нрави нито на Тръмп, нито на Сорос като излъга ги и двамата и тогава Бойко Борисов ще бъде в поза 7/8 и пак ще си легнала!

Какво ще им обещава тогава, какво – още самолети или бронирана техника да купува на завишени цени с народните пари и кредити? Въпросът е дали ние ще позволим това? Време е да изхвърлим боклука от властта без капка милост, време е за оставка и България да поеме по нов път иначе тежко ни и горко!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар