Слави Трифонов подготвя голям концерт

в България

Слави Трифонов подготвя голям концерт Екипът му е започнал планирането и организирането на детайлите по ефектите, сцени и всички съпътстващи детайли от костюмите до последната нота дето се казва.

Според хора запознати концертът ще има и политически оттенък и както Слави изпя доста истини сега и доста истини ще бъдат казани от него.

Със сигурност критиката към управляващите ще е доста както и той не спира да ги критикува от екрана на телевизията си, но и ние зрителите вече се уморихме да чакаме новият месия или спасител и мнозина от нас разпознават Слави Трифонов като един от потенциалните лидери, които могат да поведат народа към спасение.

Очакваме посланията на Слави Трифонов на концертът му със сигурност ни очаква огромна доза патриотизъм, родолюбие и още нещо.

Едно е сигурно обаче, че на народът му писна и иска някой да го поведе за да изхвърлим боклука от властта.

Виж  повече на Bultimes Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар