Служебният премиер: Ако се работи в рамките на закона, изразът „не е за телефон” е излишен

в България

Проблемът с подслушването е много сериозен.

Нека се огледаме, колко често използваме израза „не е за телефон”.

Ако се работи в рамките на законността, това е излишна фраза, това каза в интервю за „Панорама” по БНТ служебният министър-председател Стефан Янев.

На въпрос на водещия Бойко Василев „Какво ще правите с шефовете на ДАНС и разузнаването?”, Янев отговори: „Този въпрос е риторичен. Тези хора се компрометираха пред обществото”. Премиерът обясни, че въпросът с уволнението им не стои на дневен ред. Той подчерта, че те са нарушили критериите на институциите си, по които те могат да бъдат отстранени за уронване на престижа им. Янев допусна, че е възможна връзка между ДАНС и подслушванията.

Справянето с пандемията е ставало на основата на PR стратегия и хаотични мерки, коментира служебният премиер и добави, че правителството работи по нова стратегия с много точен баланс.

Категорично не можем да отстъпим от българската позиция позиция за Северна Македония, която е приета с решение на Народното събрание, заяви Стефан Янев. Той обаче подчерта, че е правителството е готово да работи активно със съседите ни по сближаване на позициите.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар