Столтенберг оцени помощта на Русия и Китай

в Свят

Взаимната помощ между страните е от огромно значение за справянето със ситуацията. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, цитиран от РИА Новости. Коментарът дойде след изпратената руска и китайска помощ за САЩ. Президентът на САЩ Доналд Тръмп лично благодари за подкрепата.

По-рано руски самолет с материали потегли към американската страна. Подкрепата е била договорена по време на разговор между американския президент Доналд Тръмп и руския държавен глава Владимир Путин.

„Всяка страна трябва да реши от каква подкрепа се нуждае. Ние трябва да си помагаме взаимно. Страните от НАТО помагат, както и други страни. Всеки трябва да се води от националната необходимост“, заяви Столтенберг.

Американски и руски представители вече са договорили взаимопомощ по случая.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар