Страшен взрив разтърси жилищна сграда в Ярославъл

в Свят

Мощен взрив разтърси жилищна сграда в град Ярославъл, Ярославска област, предаде ТАСС, позовавайки се на руските служби. Съобщава се за най-малко една жертва и четирима ранени.

Най-вероятната причина е изтичане на газ. Силната експлозия е станала на четвъртия етаж в 10-етажна жилищна сграда. В резултат на взрива са се срутили и съседни апартаменти. ТАСС предаде, че сигналът за инцидента е получен в 19:29 ч. местно време. Властите съобщиха, че в сградата има 199 апартамента. На място бяха изпратени спасителни служби. Според РИА Новости има най-малко трима пострадали. 

Губернаторът на Ярославска област Дмитрий Миронов възложи на местните служби да предприемат всички необходими мерки за евакуация на жителите и нареди да се използват всички спешни служби на града в спасителната операция. Търсят се оцелели под развалините. Според Лента.ру има една жертва. Сградата е построена през 1992 година. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар