Таксиметрови услуги в полза на обществото

в Новини

Такси компаниите в национален мащаб стартират нова програма “Солидарност” за по-достъпни пътувания по време на общата криза. Съвместно с шофьорите, националната мрежа за споделени пътувания изготви специално предложение за клиенти, които предпочитат редовно да ползват такси за своите пътувания като начин за персонален и безопасен транспорт.

Такси шофьорите в повече от 10 града в страната стартират услугата “ПРОМО такси”, с която при 4 пътувания седмично, потребителите получават “кеш бек” бонус за нови пътувания на стойност до 33%. Единственото условие е стойността на пътуването да бъде с минимална стойност определяна за всеки град и стартираща от 2 лв. Бонуса се изплаща автоматично веднъж седмично, директно по сметката за е-плащания на потребителя.

В условия на намалена покупателна способност на населението, дори един от най-засегнатите браншове се опитва да бъде солидарен с потребителите. От началото на извънредното положение до 13 май оборотът ( данните са само за такси компаниите обединени в мрежата на “ Таксистарс”) на такси услугите в национален мащаб е паднал с 65%.

"Вярваме, че със солидарност и взаимна помощ, заедно ще намерим начин да останем здрави и да превъзмогнем икономическите трудности, предизвикани от кризата.” – споделя Атанас Шарков – създател на националния оператор за онлайн поръчки .

Екипът на националния оператор е на разположение денонощно. Разработени са специални правила за безопасни пътувания. Призовават се всички потребители на услугата за градски пътувания да изпращат онлайн сигнали през меню “помощ” на онлайн приложението, на автоматичната телефонна линия 0877144 144 или на профилите в социалните мрежи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар