Тихомир Василев: Ние гражданите искаме реципрочно да се демонтира и паметника на американските летци убили

в България

Тихомир Василев: Ние гражданите искаме реципрочно да се демонтира и паметника на американските летци убили Щом отрочетата на ДС от ПараПетната коалиция и приятелчетата им от Сглобката и НеКоалицията ГЕ(Р)П,

искат да демонтират паметника на Съветската армия, ние гражданите искаме реципрочно да се демонтира и паметника на американските летци убили 4200 невинни Българи включително деца.

САЩ са класифицирали атомните бомбардировки на Хирошима и Нагасаки като „ядрен тест“

На негово място да се изгради голям монументален паметник на Димитър Списаревски един от националните ни героите и защитниците на отечеството от американските и британски комплексирани убийци!

„Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

Паметникът на съветската армия трябва да стане ротационен според мен. Това е много лесно за изпълнение:

Не бъде ли направено това действие, ние будните родолюбиви Българи ще се погрижим тази гавра да изчезне и покажем ясно на ДС отрочетата ПараПетите и мутрите от ГЕ(Р)П, кой определя правилата, а именно СУВЕРЕНА КОЙТО ГИ НЕНАВИЖДА!!!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар