Това е демокрацията в ръцете на криминални престъпници с политически имунитет и европейска протекция

в България

Надявам се, че всички забелязвате как методично и целенасочено изчезнаха от националния ефир на големите телевизии всички, които не са скрити или явни бойковчета.

Това е демокрацията в ръцете на криминални престъпници с политически имунитет и европейска протекция.

Останаха в ефир гласовете само на приближените на властта лица и облужващия персонал наречен за дълбока заблуда на гражданите „журналистика“. Честно казано и до днес не разбирам как лица, които се занимават с подобен слугинаж на всяка власт и се наричат журналисти, имат самочувствието да се изправят пред хората и да ги гледат в очите. Явно парите са необходимата и достатъчна мотивация за всяко пъклено и позорно дело. Пари, пари и пари – нищо друго.

Така, обаче, държава и общност не се прави. Разделението започва от пороците на всяка власт, преминава през алчността на всяка публична фигура и завършва във всеки от нас. Докато има обществена търпимост и страст към порока ние няма да изградим здрава нация и нещо повече – ще бъдем заличени.

Личното достойнство не е химера!

То е част от етеричното ни тяло и без него физическото е обречено на заразяване и смърт. Това е особен вид имунна система, която ти дава устойчивост, разум и най-вече избор. Ако си лишен от възможността да имаш избор ти вече си мъртъв, но не го знаеш. Въпрос само на време е да го разбереш!

Здрава нация се прави от здрави личности. Това е началото откъде трябва да започнем изправянето. Ясно е, че много от нас ще останат в естествената си обвивка, но пътя продължава и не трябва да спира, независимо от цената, която неизбежно ще платим. Загубихме много време в хватката на обидно посредствени същества и е време разделно. Време за изправяне, а не време за нов исторически компромис, които да ни държи до свършека в миналото. На миналото трябва да сложим категоричен край, иначе сме обречени на гибел.

Беше време за мир, иде време за война – така върви света и никой не може да спре волята на човешкото същество да бъде и да завещае наследството си. Нашето наследство е България /каквато и да изглежда днес/, а всеки който мисли различно нека потърси своя път по света, докато намери мястото на личната си голгота.
Такава е цената и всеки от нас ще я плати.

Николай Марков, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар