Турция депортира трима германци

в Свят

Турското министерство на вътрешните работи съобщи, че Анкара е депортирала в Германия трима чуждестранни бойци терористи, които са германски граждани, предаде Анадолската агенция.

В съобщението се уточнява, че тримата са депортирани в рамките на усилията на Анкара за репатриране на чуждестранни бойци терористи. На 11 ноември Анкара започна да депортира задържани бойци на "Ислямска държава", които се намират в затвори или миграционни центрове в Турция или в Сирия, като даде да се разбере, че репатрирането им ще продължи дори ако техните родни страни са им отнели гражданството.

Турският вътрешен министър заяви, че Турция "не е хотел" за чуждестранни бойци. В началото на годината турското министерството на вътрешните работи съобщи, че 150 "чуждестранни бойци терористи" са били депортирани от ноември насам.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар