ФАКТИ спечели престижна награда

в Новини

ФАКТИ спечели престижна награда, с което затвърди за пореден път позициите си на водещ български информационен сайт.

На Годишните награди на сдружението Български атомен форум (БУЛАТОМ) за журналистически материали, отразяващи развитието на атомната енергетика (2019 г.), ФАКТИ спечели наградата в категория за неспециализирана медия, която отразява енергийните въпроси.

ФАКТИ спечели наградата за най-често включване на новини от атомната енергетика в информационния поток. Наградата бе връчена лично от Председателя на Българския атомен форум Богомил Манчев. Събитието бе първо по рода си, като организаторите обещаха то да се превърне в традиция.

ФАКТИ ще продължава, както и до този момент, да поддържа висок стандарт за своите читатели при отразяването на новини, гарантирайки тяхната достоверност и актуалност.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар