Хаосът е тотален. Бойко си кара джипа, министърът на здравеопазването говори неверни неща

в България

В здравеопазването цари абсолютен хаос!

Хаос, който касае всички нас – гражданите на България.

Поводът за този хаос е кризата с коронавируса, а причината е тоталната некадърност на правителството начело с министър-председателя, парламентарната му група и здравния му министър. В този хаос потъват ужасно много хора всеки ден. И хора, които се страхуват от коронавируса и хора, които не се страхуват, тъй като в крайна сметка сме общество, живеем заедно и сме подчинени на едни и същи закони и правила.

Хаосът е тотален. Бойко си кара джипа, министърът на здравеопазването говори неверни неща, парламентарната група на ГЕРБ и ОП приемат закони и правила, в които няма никаква логика и не са в състояние да защитят, предпазят и подпомогнат населението на България. В държавата цари страх и безнадеждност, които се засилват с всеки изминал ден. Така наречените “мерки” се взимат “следварително”, а не с цел да предпазят или да повлияят за в бъдеще.

Знам, че звучи апокалиптично, не знам как се чувствате – само мога да предполагам – но съм брутално вбесен от това, което виждам. Добре – и ще има ваксина, и коронавирусът ще отмине. По един или друг начин сами ще се справим с тази криза. Казвам сами, защото и сега българите се справят сами, въпреки некадърността и глупостта на управляващите.

И после? Кой ще бъде отговорен за целия този хаос и всичко това, което се случва в момента? Кой ще понесе отговорността и ще понесе наказание с цялата сила и строгост на закона и морала? Кой? Каквото и колкото зависи от мен, за да има възмездие, ще направя всичко, ама всичко това да се случи.

Слави Трифонов, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар