Христо Стоичков потъна в скръб, разплака цяла България: Благодаря ти за всичко, учителю!

в България

Христо Стоичков потъна в скръб, разплака цяла България: Благодаря ти за всичко, учителю! Христо Стоичков реагира с много емоционален пост в социалните мрежи на новината за смъртта на друга голяма легенда на родния футбол и носител на „Златната обувка“ Петър Жеков.

Ицо направи огромно признание, че без Жеката нямаше да постигне толкова много успехи.

Един от най-великите нападатели в родния футбол почина в съня си на 78 тази сутрин, а Стоичков се сбогува с него в социалните мрежи.

„Благодаря ти за всичко, учителю! Без теб нямаше да съм това, което съм днес! Поклон и почивай в мир, Петър Жеков!“

Началото на двубоя между ЦСКА и Ботев (Пд) очаквано мина под знака на трагичната вест за смъртта на легендата Петър Жеков. Вълшебния стрелец напусна този свят на 78-годишна възраст.

След множество възпоменателни прояви преди двубоя с Ботев (Пд), ЦСКА отдаде дължимото на великия голмайстор и в началните акорди на съперничеството си с „канарите“. Футболистите се появиха на терена със специално изработени фланелки в памет на клубната си легенда.

По време на минутата мълчаниe привържениците на „червените“ демонстрираха огромната си любов към Жеков, аплодирайки бурно една от най-славните фигури в историята на столичния гранд.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар