12 депутатите решиха 663 хиляди небитови потребители да плащат тройни сметки за ток

в България

12 депутатите решиха 663 хиляди небитови потребители да плащат тройни сметки за ток
Запомнете им лицата, това са хората, които от днес правят инфлацията в България тройна.

Цените ще се покачат главоломно, защото тези 12 депутата незнайно как попаднали в Парламента със своите партии отново мислят за интересите на олигарсите зад енергийните фирми, но не и за обикновеният човек в България.

Сметките за ток на небитовите потребители се покачват тройно, а това означава, че и цените на произведеният от тях краен продукт или услуга ще се повиши.

Но извинението на тези политически тарикати е че инфлацията е привнесена отвън заради войната в Украйна и пандемията Ковид 19, дали е така, вие преценете.

И не забравяйте идват избори и мислете за кого ще гласувате, защото докато в Парламента има хора обслужващи олигархията в България никой няма да мисли за обикновеният човек.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе