2 Евро се разменят за 600

в България


2 Евро се разменят за 600 евро за една монета? Проверете дали и вие притежавате тази толкова ценна монета!
Сред монетите, сечени през годините има специални серии, посветени на събития или личности. Точно такава монета, която е истинска скъпоценност между нумизматиците може да ви докара солидна сума в кеш!

Забързани в ежедневните грижи не обръщаме внимание, особено пък на монетите, но вижте дали не сте и вие сред щастливците и не притежавате тази красива монета, посветена на принцесата на Монако – Грейс Кели. Стойността на монетата от 2 евро е точно 2 евро. Нито повече, нито по-малко. Оказва се обаче, че екземплярите от 2007 г. предизвикват необичаен интерес.

Ето защо: През тази година в чест на покойната принцеса на Монако – Грейс Кели, са пуснати в обращение точно 20.0001 проби със специален печат. В задната част на монетата е изсечен профила на принцесата с надпис „Монако“ и годината на разпространението и: „2007“.

Днес тези екземпляри се оценяват много, а колекционерите са готови наброят по няколко хиляди евро за такава монета! Обърнете внимание и дали на лицевата страна на монетата, която държите е изобразена малка карта на Европа. Колекционерите плащат за нея до 600 евро!

Стефан Пройнов: Как 2 евро могат да се превърнат в 2000?

Източник: opoznaybulgaria.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе