Бай Тошо: А ти помниш ли когато рокендролът беше млад?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: А ти помниш ли когато рокендролът беше млад?


Блажени години, нали? Сега как чалгата превзе младежта, а идеалите за личност се сведоха до наркодилър или проститутка? Младежта няма идеали както в спорта или личностна реализация в наука, или колектив на фабрика, защото такива няма. На практика децата ви нямат бъдеще и затова нямат за какво да се борят и живеят и избират опиянението и разврата като съществуване. Децата са бъдещето на една нация и сега като гледаме как децата са функционално неграмотни, как са неспособни абсолютно нищо да направят сега, като гледаме как децата Ви са неспособни да оцеляват камо ли да създадат семейство, дом и деца какво е бъдещето на милата ни родина, питам аз Бай Тошо?

ГЕРБ ограбиха не само вас и вашите спестявания, ограбиха и бъдещето ви и ви загробват с още заеми и дългове, които незнайно как ще плащате след като няма кой да работи, а основната работна сила са над 40 и 50+ болни и жадуващи да достигнат мизерната пенсия, но всички те учили и възпитани по мое време нали се сещате, че времето на Бай Тошо отдавна го няма и колко функционално неграмотни поколения се извървяха от тогава. Ех, ти помниш ли „когато рокендролът беше млад“ е рефрен от песен, ама тогава хората припяваха, че блажени са годините били, а днес как сте?

Утре какво ще бъде, защото каквото посеете това и ще пожънете, а вие посяхте неграмотност, безхаберия, мързел, те са неспособни да прочетат листовка за лекарствата на баба си дори, какво ни очаква, питам аз Бай Тошо, какво? Всички вие сте виновни, че позволихте да ви подменят моралните ценности като на тях се крепеше Българското семейство. Позволихте да ви втълпят, че фолклорът вече не е модерен и да бъде заменен с попфолк така фолклорът не е само музика, песни и танци, а той е модел за оцеляване на един народ и една нация било то и в условие на робство – не присъствие.

Всички вие позволихте, позволявате го и сега като децата вече дори не ходят на училище, но пък иначе домовете ви ще бъдат оглеждани през камерата на учителите и ще се търси още къде и как да ви ударят. Моят дом е моята крепост вече е под дуално наблюдение и пак позволявате, а после ще попитате къде сбъркахме с децата?

Накрая ще позволите и да дойде кръвният данък като позволите да отидат в чужбина за да бъдат тровени в заводите на Германия, Белгия, Дания и по оранжериите в Англия и Испания, по фермите в Гърция да добавим и Франция, абе този Европейски съюз ви отнема най-милото, защото вие сте възпитани в личен егоизъм и вече никой не милее за Род и Родина, няма семейна клетка, няма нация, а скоро ще сте само статистика за лош материал населяваш територия не държава и всички вие дейно съучастничахте и сега продължавате да го правите.

А ти помниш ли когато рокендролът беше млад и как чалгата дойде, блажени години се превърнаха в геноцид и изтребление, аз Бой Тошо от тук имам наблюдение!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар