Бай Тошо: Отказ от справедливост

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Отказ от справедливост


Демокрацията ви донесе престъпност, с която вие привикнахте. Системата за сигурност вече не въдворява ред и сигурност, а въдворява комфорт на престъпниците, защото те захранват с пари магистрати, политици и полицаи така на практика справедливост не може да бъде въдворена. Свикнахте да ви изнудват по време на избори, свикнахте да си плащате данък „спокойствие“ и дали сте по-спокойни сега? Мутрите във властта наложиха страхът като модел на общуване с вас, а вие прекланяхте глава и си затваряте очите когато виждахте несправедливост и така всеки път учим характерът си да бъде пасивен и така леко по леко губите способността си да се защитавате вас и тези, които обичате. Отказ от справедливост не е явление, а процес, в който всички вие сте станали съучастници.

Мутрите във властта ще стават все по-нагли и колкото чекмеджета с пари и злато да виждате вие ще приемате това за нормалност, защото не вярвате в съдебната система, в прокуратурата и с право, но защо не повярвате във вас самите, защо не потърсите сметка заедно всички вие да излезете на площада, защото сте загубили вяра в институциите, но така предавате себе си и децата си, защото възпитавате модел на пасивност и отрицание.

Отрицание от държавните институции и държавата, а това е предателство към род и родина, защото тази администрация е назначена от мутрите във властта да служи на тях, а не на вас. Всички са за смяна, но преди да сте сменили каквото и да е сменете настройките на общността – върнете гордостта и патриотизмът, върнете любовта си към родината, защото ГЕРБ не са държавата, а всички ние сме държавата и за да има справедливост трябва да изкорените страхът от мутрите! Вие сте милиони, а те са шайка бандити узурпирали властта! Накарайте ги те да се страхува, излезте и смело се заявете, че справдливостта трябва да възтържествува на всички нива.

Да емигрирате не е решение, да се върнете и да си оправите държавата – това е решението. „Мутри вън“ не е само изречение, „мутри вън“ е действие, в което всички трябва да сме единни. Отказ от правосъдие, отказ от справедливост, отказ от родината ни свята не е личният пример, който трябва дадете на децата си. Много от вас ще кажат, че „една птичка пролет не прави“, но аз бай Тошо ще ви кажа, че „един петел цяло село буди“!
Събудете се и пробудете хората до вас за една чиста и свята република!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар